Cognac Hennessy X. O.

Ta produkt je paradni konj hiše Hennessy in je tudi prvi konjak na svetu, ki je prejel oznako X. O. (extra old – zelo star).
X. O. je mešanica stotih eaux-de-vie (vode življenja) iz štirih t. i. premiers crus iz pokrajine Cognac: grande champagne, petite champagne, fins bois in borderies.

 

Več
Količina:0,7 l
Blagovna znamka: Hennessy
Alkoholna stopnja: 40 %
Možen osebni prevzem. Lokacija prevzema
Dostavljamo v okolici 30 km. Preveri

219,90 

1 na zalogi

Opis

Konjak »extra old« je leta 1870 prvič za družino in prijatelje ustekleničil Maurice Hennessy.
Ta produkt je paradni konj hiše Hennessy in je tudi prvi konjak na svetu, ki je prejel oznako X. O. (extra old – zelo star).
X. O. je mešanica stotih eaux-de-vie (»vode življenja«) iz štirih t. i. premiers crus iz pokrajine Cognac: grande champagne, petite champagne, fins bois in borderies. Najstarejša od teh eaux-de-vie bo kmalu stara trideset let in daje konjaku X. O. njegovo izjemno kakovost, trdnost in zapletenost. Te eaux-de-vie so dolga leta zorele v mladih sodih iz hrastovega lesa Limousin, v katerih je zaradi pretoka zraka in tanina iz hrasta nastajal ta bogati in močni konjak.

Država porekla: Francija

Izdelek vsebuje alkohol. Živilo ni primerno za otroke do 18. leta starosti. Minister za zdravje opozarja: Prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju!

 

catering

Enostavno naročilo e-cateringa

za nepozabno pogostitev

catering

Brezstično plačevanje

s plačilno kartico ali plačilom na TRR