Gin Monologue by Tomaž Kavčič

»To je najboljši džin, ki obenem odraža lepote Slovenije.«

Gin Monologue je narejen po tradicionalnih postopkih. Proizveden je iz žit višje kakovosti in iz destilatov naravnih izvlečkov brinovih jagod in izbranih zelišč.

 

Več
Količina:1 l
Blagovna znamka: Fructal
Alkoholna stopnja: 42 %
Možen osebni prevzem. Lokacija prevzema
Dostavljamo v okolici 30 km. Preveri

31,90 

4 na zalogi

Za nepozabno kulinarično doživetje priporočamo tudi:

Opis

»Umetnost priprave džina so dodatki oziroma botanisti, ki ga mehčajo. Želel sem narediti džin, ki ga lahko pijete brez dodatkov, zgolj z dvema kockama ledu. Ni premočen. Ko sem prišel do tega, sem bil zadovoljen in navdušen. Dal sem ga pokusiti več ljudem, ki niso vsi poznavalci džina, pa tudi specialistom, denimo tudi najbolj cenjenim poznavalcem džina v Italiji. Njihovi odzivi so mi potrdili, da mi je uspelo narediti tisto, kar sem iskal. Džin z novim okusom, značajem in všečnostjo,« pravi o džinu znamke Monologue Tomaž Kavčič, chef restavracije Pri Lojzetu na dvorcu Zemono.

Gin Monologue je narejen po tradicionalnih postopkih. Proizveden je iz žit višje kakovosti in iz destilatov naravnih izvlečkov brinovih jagod in izbranih zelišč.

Postopek se začne z maceracijo brinovih jagod in mešanice zelišč, ki se nato v klasičnih kotlih destilirajo.
Tako nastane džin, ki ga odlikuje izredno dobra aroma izbranih mediteranskih zelišč, ti pa skupno z brinjem tvorijo harmoničen okus.

Bistvo proizvoda je, da zaobjame zgodbo in ritem naših krajev od Alp do Jadrana.
Sestavine: voda, ječmenov slad, hmelj, kvas

Alergeni: gluten

Država porekla: Slovenija

Izdelek vsebuje alkohol. Živilo ni primerno za otroke do 18. leta starosti. Minister za zdravje opozarja: Prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju!

 

catering

Enostavno naročilo e-cateringa

za nepozabno pogostitev

catering

Brezstično plačevanje

s plačilno kartico ali plačilom na TRR