Rebula Journey, Medot

Rebula Journey je prva steklenica trilogije rebul Domačije Medot, ki je sestavljena iz treh različnih vinifikacij rebule odličnega letnika rahlo macerirane, sveže in barikirane rebule, ki je zorela v hrastovih sodih.

 

Več
Količina:0,75 l
Blagovna znamka: Medot
Sorta: rebula
Barva, sladkorna stopnja: belo, suho
Alkoholna stopnja: 12,5 %
Možen osebni prevzem. Lokacija prevzema
Dostavljamo v okolici 30 km. Preveri

13,90 

75 na zalogi

Za nepozabno kulinarično doživetje priporočamo tudi:

Opis

Vino Rebula Journey je celovita zgodba življenjske poti Zvonimirja Simčiča – Mira, na kateri je izkušnje pridobil po vsem svetu, znanje prinesel domov ter ga prelil v svoje delo v njemu tako ljubih Brdih. Trideset let je uspešno vodil klet Brda, z jasno vizijo pa postavil temelje za razvoj in razcvet Brd, ki so danes prepoznavna po vsem svetu. Rebula Journey predstavlja tisti del njegove življenjske poti, ko se je končalo pomembno življenjsko poglavje v briški kleti in se je začelo novo v njegovi domači kleti. To vino je našlo svojo pot med svežimi, lahkimi vini, ki jih je proizvajal v Kleti Brda, ter staranimi in bolj kompleksnimi, ki jih je ustvarjal na Domačiji Medot. Ob vsakem požirku naj vas misli popeljejo v sončna Brda v samo osrčje Medotovega vinograda, prav tja, kjer se ta “journey” začne. Na zdravje!

Dodatne informacije

Barva

Belo

Država porekla: Slovenija
Regija: Goriška brda
Struktura: sveža bela
Vsebuje sulfit.

Izdelek vsebuje alkohol. Živilo ni primerno za otroke do 18. leta starosti. Minister za zdravje opozarja: Prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju!

 

Enostavno naročilo e-cateringa

za nepozabno pogostitev

Brezstično plačevanje

s plačilno kartico ali plačilom na TRR