Rose Batič

Vino zaradi bogatega telesa, sadnosti in dotika mlade lune deluje v ustih prijetno, harmonično. Opojno je kot mladost. V daljšem pookusu se čuti fina svežina. Okus je nepozaben, kot prva ljubezen.

 

Več
Količina:0,75 l
Blagovna znamka: Batič
Sorta: 100 % cabernet sauvignon
Barva, sladkorna stopnja: rose, polsuho
Alkoholna stopnja: 12,5 %
Možen osebni prevzem. Lokacija prevzema
Dostavljamo v okolici 30 km. Preveri

26,00 

11 na zalogi

Za nepozabno kulinarično doživetje priporočamo tudi:

Opis

Barva: Rose je srednje intenzivne lososove barve. Fini naravni mehurčki nas opozorijo na prefinjen rose, kjer je želena svežina mladega roseja intenzivno zaznana.
Vonj: Najprej nas presenetijo čiste sadne arome malin, češenj in gozdnih jagod, v ozadju lahko zaznamo tudi nianse rumenega sadja.
Okus: Vino zaradi bogatega telesa, sadnosti in dotika mlade lune deluje v ustih zelo prijetno in harmonično. Opojno je kot mladost. V daljšem pookusu se čuti fina svežina.
Vinorodni okoliš: Vipavska dolina
Tla: lapor (opoka), pomešan z glino
Tehnologija pridelave: Grozdje roseja zori na izbranih legah starejših vinogradov cabernet sauvignona. Po selekcionirani trgatvi je Rose Batič stisnjen po stari metodi. Nato fermentira z lastnimi kvasovkami v posodah iz nerjavečega jekla. Ostanek prefinjenih mehurčkov v vinu je odraz velike ljubezni, ki jo je vinar posvetil tej sorti in negovanju vina.
Priporočena temperatura serviranja: 9–10 °C
Potencial staranja: 5 let

Dodatne informacije

Barva

Rose

Država porekla: Slovenija
Regija: Vipavska dolina
Struktura: sveže rdečkasto

Izdelek vsebuje alkohol. Živilo ni primerno za otroke do 18. leta starosti. Minister za zdravje opozarja: Prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju!

 

catering

Enostavno naročilo e-cateringa

za nepozabno pogostitev

catering

Brezstično plačevanje

s plačilno kartico ali plačilom na TRR