Večerja na zajli

Podarite konzervirano kulinarično doživetje. Darilna pločevinka vsebuje vrednostni bon za dve osebi s kodo za Večerjo na zajli.

Več
Dostava s Pošto Slovenije

119,80 

Opis

Gostilni Dvor Jezeršek in Krištof pripravljata kulinarično doživetje v objemu Kamniško-Savinjskih Alp. Kabine Krvavške žičnice se spremenijo v male zasebne restavracije in ustvari se posebno kulinarično okolje. Največ štiri osebe lahko uživajo večerjo s tremi hodi v svoji zasebni kabini. Večerjo postrežemo izmenično med dvema vožnjama navzgor in dvema navzdol.
Tretji vožnji sledi postanek ob vznožju smučišča in sladko presenečenje. Gostje lahko večer zaokrožijo z druženjem in kozarcem vina v bližnji planinski koči.
Vremensko okolje poskrbi, da si niti dva dogodka nista enaka. Dogodek poteka v varni zaščiti objektov in kabin žičnice Krvavec. Poskrbljeno je tudi za najhladnejše dni letnega časa. ODEJA Škofja Loka, partner Večerje na zajli, je izdelala posebne odejice, ki toplo grejejo udeležence kulinaričnih razvajanj.

Vsaka pločevinka vsebuje vrednostni bon za dve osebi s kodo, s katero se lahko prijavite na kateri koli razpisan termin za Večerjo na zajli.

Seznam razpisanih terminov Večerje na zajli in dodatne informacije najdete TUKAJ.

Cena standardne dostave paketov (pločevinke, darilni boni …) se obračunajo po ceniku pogodbenega partnerja (Pošta Slovenije).Rok dostave je do 3 delovne dni. Za izgubo ali poškodbo pošiljke odgovarja pogodbenik.

Če darilno pločevinko Večerja na zajli potrebujete že danes, jo lahko kupite na prodajnih mestih izbranih ponudnikov. Prodajna mesta preverite tukaj. Predlagamo, da pred nakupom darilne pločevinke v določeni poslovalnici preverite aktualno zalogo.

Ker želimo, da bi bilo kulinarično doživetje za naše goste prijetna izkušnja, lahko po predhodnem obvestilu pripravimo jedi v skladu s posebnimi prehranskimi zahtevami. Izjema so le popolnoma brezglutenske jedi, saj iz našega delovnega okolja ni mogoče povsem izključiti sledi glutena

Termine razpisujemo praviloma vse leto enkrat na mesec.

Za Večerjo na zajli gostilni Dvor Jezeršek in Krištof pripravljata sezonske in lokalno obarvane menije, ki se spreminjajo skladno z letnimi časi.

catering

Enostavno naročilo e-cateringa

za nepozabno pogostitev

catering

Brezstično plačevanje

s plačilno kartico ali plačilom na TRR