Segrevanje jedi

Nekatere jedi, ki so v ponudbi Jezeršek e-cateringa, lahko pred postrežbo tudi termično obdelamo. Pred vami je seznam jedi, ki so primerne za segrevanje, in podrobnejša navodila.

Prosimo, da za varno postrežbo jedi skrbno upoštevate navodila za termično obdelavo naslednjih jedi:

Navedeni čas segrevanja jedi je priporočljiv glede na jed in način termične obdelave jedi.  

Čas po potrebi prilagajamo glede na količino jedi in moč (W) naprave, v kateri poteka termična obdelava.

Jedi po potrebi segrejte samo enkrat. Večkratna termična obdelava jedi ni priporočljiva.

Priložena embalaža je primerna za segrevanje jedi v pečici na vroč zrak in v mikrovalovni pečici.

Za jedi, ki niso na tem seznamu, ne priporočamo termične obdelave. 

Jezeršek gostinstvo ne odgovarja za morebitno škodo, nastalo zaradi neupoštevanja navodil za termično obdelavo jedi.

Jezeršek gostinstvo