Zakaj Jezeršek e-catering?

Jezeršek gostinstvo je družinsko podjetje z več kot 35-letno tradicijo in izkušnjami na področju gostinstva in organiziranja pogostitev na raznovrstnih, tako poslovnih kot zasebnih dogodkih. Vsako leto organiziramo približno 2.500 dogodkov in se zaradi svoje strokovnosti uveljavljamo kot zanesljiv in fleksibilen partner, ki zagotavlja kreativne kulinarične rešitve po željah naročnika in kulinarične izkušnje po meri posameznika.

Načrtujete dogodek in želite sami poskrbeti za nepozabno pogostitev?

Že pred časom smo prišli do ideje, da bi naše catering storitve delno preselili tudi na splet in tako izboljšali uporabniško izkušnjo pri naročanju pogostitev za različne tipe priložnosti (poslovne sestanke, timbildinge, brunche, kosila, praznovanja …), pri katerih za pripravo in postrežbo pogostitve ne potrebujete našega osebja.

Tako smo razvili spletno trgovino Jezeršek, ki vam omogoča preprosto naročilo vrhunskega Jezerškovega e-cateringa – z dnevno svežimi, sezonskimi, slastnimi jedmi iz lokalnih sestavin po dostopnejših cenah, hitro dostavo jedi, pijač in dodatkov v lični kartonasti embalaži za enkratno uporabo na želeni termin in lokacijo ter preprosto brezstično plačilo.

In ker smo Jezerškovi znani po kreativnih kulinaričnih rešitvah, bomo z vami z veseljem delili tudi nasvete in ideje, kako lahko v samo nekaj minutah pripraviti popolno pogostitev, na kateri se bodo lahko gostje prepustili izbranim okusom, in z njo ustvariti nepozaben spomin in dober vtis.

Z nakupom v spletni trgovini Jezeršek ste tako le klik stran do vrhunskega cateringa za izbrane priložnosti in kreativnega kulinaričnega darila!

Več o ponudbi spletne trgovine Jezeršek in e-cateringu si preberite TUKAJ.

Vsak grižljaj je doživetje. Naj vam tekne!

Jezeršek gostinstvo