NOVO: Izvirno kulinarično darilo

NOVO: 7 JEZERŠKOVIH DOŽIVETIJ Za vse željne pravljice na mizi

Pred vami je izvirno kulinarično darilo, darilna pločevinka 7 Jezerškovih doživetij, ki vsebuje bogat izbor najboljših Jezerškovih doživetij na enem mestu. Podarite nepozabno doživetje!

Več
Dostava s Pošto Slovenije

119,80 

Opis

Programu darilnih pločevink Akademije Jezeršek, ki vsem ljubiteljem kulinarike ponujajo pester nabor kulinaričnih delavnic, so se pridružila še kulinarična Jezerškova doživetja.

Pred vami je izvirno kulinarično darilo, darilna pločevinka 7 Jezerškovih doživetij, ki vsebuje bogat izbor najboljših Jezerškovih doživetij na enem mestu.

Vsi strastni gurmani in dobrojedci boste lahko izbirali med pestro ponudbo nepozabnih kulinaričnih doživetij na vseh naših lokacijah – v idiličnem ambientu gostilne in butičnega hotela Dvor Jezeršek, Restavraciji Blejski grad z najlepšim pogledom na otoček sredi jezera, v Gostilni na Gradu, ki leži na zelenem griču sredi bele Ljubljane, ali v zmajskem gnezdu, Pivnici Union. Vsi željni znanja boste lahko izbirali tudi med kulinaričnimi delavnicami Akademije Jezeršek, se prepustili nepozabnemu kulinaričnemu doživetju, Večerji na zajli, ali pa se podali med police spletne trgovine Jezeršek e-catering.

Prepričani smo, da boste v našem novem darilnem programu 7 Jezerškovih doživetij našli pravo doživetje zase. In ne pozabite: najlepša so tista doživetja, ki jih lahko delite.

Darilne pločevinke so na voljo v treh različnih vrednostih (39,90 EUR, 69,90 EUR in 119,80 EUR).

Vsaka pločevinka vsebuje KNJIŽICO/QR kodo z opisom Jezerškovih doživetij in DARILNI BON S KODO, s katero lahko opravite rezervacijo ali nakup.

Cena standardne dostave paketov (pločevinke, darilni boni …) se obračunajo po ceniku pogodbenega partnerja (Pošta Slovenije). Rok dostave je do 3 delovne dni. Za izgubo ali poškodbo pošiljke odgovarja pogodbenik.

Kako unovčiti darilni bon?

1. V brošuri poiščite idealno doživetje.

2. Pokličite in rezervirajte svoje doživetje. Rezervacije so obvezne. Ob rezervaciji sporočite kodo bona.

3. Uživajte v doživetju. Ob unovčevanju predložite darilni bon. Ponudba se lahko sezonsko spreminja.

4. Delite svoje vtise z nami na družabnih omrežjih in uporabite #jezersek

Rezervacije so obvezne. Ponudba se lahko sezonsko spreminja.

Pogoje unovčenja darilnega bona za izbrano doživetje lahko preverite na spletni strani www.jezersek.si/darila.

catering

Enostavno naročilo e-cateringa

za nepozabno pogostitev

catering

Brezstično plačevanje

s plačilno kartico ali plačilom na TRR